February 26, 2011

jom NGUMPAT minahni!!

OMG, memandangkn I ni one of fans ANNAS EASKEY.. so I nk share sikit ngn korangni psl ciplakCOPYtiru n wutSOeva yang berkaitan... 

ni ade minahni, nme die CIK IEKA SWEET  click jew nme die leh tgk tagged die 
(sweet ke?? eauuww)


 budget cukup HEBAT!!! ala2 photographer terHANDAL gitu.. walhal, xcara mne pon pic die... utk memFEMOSkn dri cepat dgn mungkin mengharap follower yang banyak (gile glamour gamaknye) die telah menciplakCOPYtiru n wutSOeva pic2 org len tuk jdni collection dier.. yang lagi xtahan 2, siap ade watermark die lagi tu.. pergh hebat die edit gamba kan.. 
(hebatla sgt, klo stakat tuka watermark..anis pon boleh buat) 
:: anis ni adik aku paling kcik, skolah rendah ::
walaupun bukan gambo aku yg die curik (sbb aku bkn de gamba cun pon) aku ttp nak hangin bg pihak....boleh!!!! mmg bolehlakan.... blog aku suke ati aku la..hahahaa..

yang aku xfaham tu, ade gak org cmni ek... klo rse nk de pic HEBAT mcm ANNAS EASKEY blajala... dh bli pon camera riban2 kan (ke camera pinjam), pe lg snap juta2 then edit sampai rse puas ati... gune adobe photoshop kan senang..klo dh xreti sgt guna photoshop gne la yang basic mampos PhotoScape... klo dh looser sgt mmg bodoh abis, g guna http://pixenate.com/ tp berkurunla nk upload bgaikn... haishhh ssh klo nk jd org yg suke ikot SHORTCUT nih...

tbe2 aku risau plak mengenangkn minahni... mcm kesian plak mengenang nasib die.. cube korg bygkn, tbe2 dlm byk2 follower die yg beriban 2.. tbe2 de yang bkenan dgn hasil ciplakCOPYtiru n wutSOeva die tu.. then ask kt die nk sruh jd wedding photographer... ape alasan karut die ek.. ke die confident level tinggi melangit ala2 KIMORA gitu then g jew amek.... waduh2... mmg parah weiiii... korang ati2 la k ngn minahni... kang xpsl jew korang terpedaya..

p/s: juz b urself cz everyperson in dis worlds r unique... TUHAN xkn jdkn smela weiii...

 thanks to ANNAS EASKEY for the info... klo x, ngn aku2 terjun dlm lombong.. eauuuwwww.. nammo....
erm, I curi gamba minah tu kt u, sori....... Enhanced by Smiley Central

korang klo nk usha gamba2 SUPERB g ANNAS juz click http://annaseaskey.tumblr.com  or add jew kt FB http://www.facebook.com/AnnasEaskeyPhotography
:: klo nk tgk blogspot die, click jew tajuk postni k Enhanced by Smiley Central

3 comments:

Lara Hani said...

dia ada cita-cita, tapi tak tahu macam mana nak mula. jadi dia pilih jalan macam tu. dan jalan yang dia pilih tu salah. alaa kesian la dia ni.

p/s: ieka sweet, nak belajar p/g apa kata pi join Chot Touch Tour. :)

(macam dia baca p/s saya tu)

Puteri Nadya said...

hehehehe... tu la tu..klo die bce..mmg die caras gua baik punye...almaklumla gua bz body...hehehehe..hope die insaf cepat

Puteri Nadya said...

hehehehe... tu la tu..klo die bce..mmg die caras gua baik punye...almaklumla gua bz body...hehehehe..hope die insaf cepat